Velkommen til Pulse Communications, et fullservice reklamebyrå.

Pulse Communications

Pulse Communications leverer tjenester innenfor strategi og idé, prosjektledelse, design, web og reklamefilm. Vi er dyktige idéutviklere og kreatører som er svært opptatt av salgsutløsende kommunikasjon og reklame som engasjerer.

omoss-cogwheels

Vi lever av å levere gode idéer og av å omsette gode idéer til konkrete aktiviteter – i alt fra interne aktiviteter og egne kanaler, til butikk og i utvalgte medier. Vi tør å tenke nytt og elsker å bli utfordret på hvordan vi kan hjelpe våre kunder.

omoss-lightbulbs


Pulse Communications er Nordens ledende spesialister på merkevareallianser og kampanjer som engasjerer målgruppen og jobber derfor strategisk med de største spillefilmlanseringene, i tillegg til TV og talent.


omoss-roundimage-1

omoss-roundimage-2

omoss-roundimage-3

Reklame


Pulse Communications leverer alle type reklameoppdrag og er spesialister på å utvikle, produsere og gjennomføre kampanjer i alle kanaler. Vi gjør alt fra rene designoppdrag, butikkampanjer til 360˚ kampanjer i alle kanaler. Vi lever av gode idéer, samtidig som vi omsetter gode idéer til gjennomførbare kampanjer.

Co-Branding


Vi jobber strategisk med de største filmlanseringene, både internasjonale og norske filmer, samt tv-produksjoner og talenter og er ledende i Norden på co-branding kampanjer. Vi er spesialister på kampanjer og aktiviteter der kampanjens oppmerksomhet og interesse øker gjennom å bruke innhold fra film, tv-produksjoner og talents.

Vi jobber eksklusivt med de aller fleste største filmlanseringene i Norden, i tillegg til at vi har avtaler med utvalgte talenter som kan hjelpe deg i å fortelle din historie og skape oppmerksomhet. Vi finner kommersielle løsninger og forteller deg gjerne hvordan. Dette kan gjøres som en forlengelse av en produktplassering eller som en egen plassering.

omoss-360